ایران اسکای گروپ: ارائه کننده خدمات تور مسافرتی، بلیط هواپیما و رزرو هتل

نحوه اخذ ویزا

خواهشمند است این فرم را به طور کامل و بدون قلم خوردگی تکمیل فرمائید.
مسئولیت عدم تکمیل فرم یا نقص در تنظیم آن که منجر به عدم صدور ویزا گردد بر عهده آژانس ثبت کننده می باشد.
مسئولیت هر گونه عدم تطابق اطلاعات فوق با مشخصات مسافر به عهده مسافر یا آژانس ثبت نام کننده است .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای هند

  • فرم مشخصات
  • کپی تمام صفحات شناسنامه
  • اصل پاسپورت امضا شده (از تاریخ پرواز حداقل 6 ماه اعتبار)
  • 2 قطعه عکس 5*5 (زمینه سفید-بدون عینک-در سه ماه اخیر گرفته شده باشد)
  • حضور در محل دفترمربوط به انگشت نگاری برای تمامی متقاضیان اخذ ویزای توریستی الزامی است.(به غیر از کسانی که در اپلیکیشن فرم آنان عدم نیاز به حضورشان درج شده باشد)
  • مسافران بالای 70 سال و زیر 12 سال و افرادی که در یک سال گذشته به هند سفر داشته اند برای اقدام اخذ مجدد روادید کشورهندوستان به انگشت نگاری نیازی ندارند، اما حضور ایشان در دفتر انگشت نگاری (نگین پرواز) الزامی می باشد.
  • در صورتی که مسافر خودش برای هتل یا پرواز اقدام میکند بلیط و واچرهتل ارسال شود.
  • در صورتی که مسافر قبلا به هند سفر کرده، ارائه پاسپورت قدیمی دارای ویزای هند الزامی می باشد.

مدارك لازم جهت اخذ ویزای چین

  • کپی صفحات اول و همسر و فرزندان و توضیحات شناسنامه
  • دو قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید ( بدون عینک )
  • پاسپورت با حداقل 6 ماه و 10 روز اعتبار
  • اصل گواهی تمکن مالی الزاما به لاتین با مهر و امضاء بانک ( به ازای هر مسافر مبلغ 100 دلار به تعداد روزهای اقامت ،CREDIT BALANCE/TOTAL BALANCE گروهی حداقل نفری 4 میلیون تومان و انفرادی با اقامت 30 روز حداقل 12 میلیون تومان )
  • جهت دریافت ویزای این کشور افرادی که تاریخ صدور پاسپورت آنها از تاریخ اول ژانویه 2015 به بعد باشد بایستی پاسپورت قبلی خود را همراه داشته و به سفارت تحویل دهند، در صورتی که برای اولین بار پاسپورت دریافت کرده اند و یا پاسپورت قبلی آنها مفقود شده است، بایستی مراتب را به آژانس مربوطه و یا سفارت اعلام کنند. در غیر این صورت پروسه اخذ ویزا تا 2 ماه ممکن است به تعویق بیافتد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای آفریقا

  • کپی صفحه اول و دوم و توضیحات شناسنامه دو قطعه عکس جدید رنگی با زمینه سفید تمام رخ
  • پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار و با امضای مسافر
  • هر نفر می بایست دارای پاسپورت جداگانه باشد.
  • ترجمه گواهی اشتغال به کار باذکر مبلغ حقوق و مدت زمان مرخصی
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل دانش آموزان و دانشجویان با ذکر زمان مرخصی
  • ترجمه شناسنامه فرزندان زیر 18 سال 2 نسخه
  • حضورتمامی متقاضیان اخذ ویزای توریستی در محل سفارت یا دفتر مربوطه ، جهت انگشت نگاری الزامی می باشد
  • ترجمه رضایت نامه محضری درصورت سفر فرزندان با یکی از والدین (پدر یا مادر)
  • ترجمه رسمی پروانه کسب،مطب،دفتر وکالت و... برای مشاغل آزاد
  • ترجمه فیش حقوقی برای افراد بازنشسته
  • پرینت لاتین حساب بانکی گردش سه ماهه جاری با مهر اصلی بانک(برای خانواده،تنها پرینت حساب سرپرست خانواده کافیست)
  • رزرو بلیط
  • واچر هتل

مدارك لازم جهت اخذ ویزای تایلند

  • کپی تمامی صفحات شناسنامه (هر صفحه در یک برگه A4 )
  • کپی کارت ملی به همراه کپی شناسنامه و کپی پاسپورت همگی در یک برگ A4
  • اصل پرینت مالی با نام - تاریخ اخیر و مهر و امضای بانک مربوطه ( به ازای هر نفر 4 میلیون تومان)
  • در صورتی که مسافر خودش برای هتل یا پرواز اقدام میکند بلیط و واچرهتل ارسال شود.
  • اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
  • 1 قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • احتراماً به استحضار میرساند، عکس ارسالی مسافرین جهت اخذ ویزای تایلند باید جدید و نهایتا برای 6 ماه اخیر باشد لذا خواهشمند است دقت لازم را جهت چک کردن عکس ها مبذول فرمایید .

مدارك لازم جهت اخذ ویزای دبی

  • اسکن پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدت زمان لازم برای Approve شدن ویزا 5 روز کاری (غیر از جمعه و شنبه).

مدارك لازم جهت اخذ ویزای سنگاپور

  • اسکن کامل صفحه اول پاسپورت امضا شده مسافر
  • یک قطعه عکس 4x3، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
  • ارسال فرم اظهارنامه امضا شده توسط مسافر. جهت امضای فرم برای کودکان، بایستی ولی ایشان که پاسپورت فرزندش را امضا نموده فرم مذکور را نیز امضا و ارسال نماید. (فرم اظهار نامه را از لینک زیر دریافت کنید.)

مدارك لازم جهت اخذ ویزای قبرس

  • اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
  • دو قطعه عکس 46، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
  • کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی.
  • پاسپورت قدیمی متقاضی در صورت نیاز.
  • کپی تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه اصل آن.
  • گواهی اشتغال به کار متغاضی به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن.
  • تاییدیه رزرو اقامت هتل در قبرس.
  • گواهی موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن (در صورت اقامت دایم متقاضی در خارج از ایران اظهارنامه امضا شده می بایست ارایه داده شود).
  • بلیط رفت و برگشت (دو طرفه) به نام متقاضی.

درخواست ویزای یونان(شنگن اروپا)

  • کپی تمام صفحات شناسنامه و اصل آن دو قطعه عکس رنگی 4*6 با زمینه سفید تمام رخ جدید.
  • پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار و با امضاء مسافر به همراه کلیه صفحات هرکدام در یک صفحه جداگانه A4 .
  • گذرنامه قدیمی(درصورت موجود بودن ، به همراه کلیه صفحات هرکدام در یک صفحه جداگانه A4)
  • گواهی کارکرد حساب بانکی شش ماهه
  • گواهی اشتغال به کار {دولتی: همراه با فیش حقوقی-پزشکان( پروانه مطب و کارت نظام پزشکی)،مهندسین(کارت نظام مهندسی) وکلا (پروانه وکالت ) – غیر دولتی(با ذکر مدت خدمت،میزان حقوق دریافتی و عنوان شغلی یا آخرین روزنامه رسمی برای اعضای هیات مدیره-مشاغل آزاد(جوازکسب) . ارائه گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و محصلین الزامیست.}
  • ارائه اصل سند ملکی (درصورت داشتن سند مالکیت فرد متقاضی)
  • کلیه مدارک بایدبا ترجمه انگلیسی و به همراه تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه باشد

مدارك لازم جهت اخذ ویزای روسیه

  • اصل پاسپورت (از تاریخ پرواز حداقل 6 ماه اعتبار)
  • 2 قطعه عکس 3*4(زمینه سفید-بدون عینک-سر و سرشانه و نگاه مستقیم)
  • بلیط
  • واچر هتل

مدارك لازم جهت اخذ ویزای بلغارستان

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر
  • یک قطعه عکس(3.5×4.5)تمام رخ،رنگی،پشت زمینه سفید،بدون عینک
  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح(در فایل پیوستی)
  • به صورت جداگانه A4 کپی تمامی صفحات شناسنامه هر کدام روی برگه و کپی رونوشت کارت ملی
  • A4 کپی صفحه اول و دوم پاسپورت هر کدام به صورت جداگانه و صفحات دارای ویزا روی برگه
  • گواهی بانکی حداقل 6 ماهه با موجودی حداقل 100،000،000ریال به همراه مهر بانک و نام شخص .
  • ارائه کلیه مدارک مبنی برعلت رد شدن ویزا در صورت رد شدن از سفارت سایر کشورهای اروپایی.

مدارک مستدل مبنی بر اینکه متقاضی دلایل موجهی جهت بازگشت به کشور مبداء دارد که شامل مدارک ذیل می گردد :

  • اظهار نامه کارفرما، قراداد استخدام، یا سایر مدارک / معرفی نامه/ که نشان دهد متقاضی در کشور مبداء دارای شغل و یا حرفه ای بوده، به علاوه ارائه فیش حقوقی برای حداقل یک ماه.
  • مدارک مربوط به ثبت نام در موسسه آموزشی در کشور مبداء.
  • مدارکی دال بر اینکه متقاضی دارای ملک و دارایی در کشور مبداء می باشد.

موارد لازم به ذکر در گواهی اشتغال به کار عبارتند از: نام و نام خانودگی / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / شماره گذرنامه/ مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت یا موسسه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره

  • بیمه سلامت / سفر بین المللی معتبر که حداقل تا 30.000 یورو را تحت پوشش قرار دهد.
  • ارائه چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 2 میلیون تومان برای هر نفر
  • نکات مهمی که در زمان صدور چک باید رعایت گردد شامل چک باید در وجه آژانس ثبت نام کننده باید بدون تاریخ / بدون ذکر عنوان و درج بابت ضمانت برگشت در متن چک صادر گردد . صادرکننده ی چک باید شخصی باشد که در سفر مذکور همراه ضمانت کننده نباشد.

مدارك لازم جهت اخذ ویزای آذربایجان

  • اصل پاسپورت (از تاریخ پرواز حداقل 6 ماه اعتبار)
  • 1 قطعه عکس 4*6 (زمینه سفید-بدون عینک)
  • بلیط
  • واچر هتل
  • بیمه مسافرتی

مدارك لازم جهت اخذ ویزای برزیل

  • اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار
  • اصل گواهی اشتغال به کار و یا پروانه کسب
  • ترجمه شناسنامه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت ( برای حداقل 20 روز بعد از تاریخ درخواست ویزا )
  • رزرو هتل و یا دعوتنامه
  • گردش سه ماهه حساب بانکی ( با 30 میلیون موجودی )
  • سند ازدواج
  • سند مالکیت
  • مجوز سفر برای کودکان ( اجازه محضری پدر و مادر برای افراد زیر 18 سال )
  • یک قطعه عکس 4*3 ( زمینه سفید بدون عینک )
  • ترجمه کلیه مدارک فوق به زبان انگلیسی و تأیید وزارت امور خارجه
  • کپی از کلیه مدارک فوق الذکر
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان
  • مشخصات فردی